Rodeca Panelen in Genomineerd Kantoorpand Cook & Boon

Op dinsdag 10 april reikt burgemeester Depla de BLAStprijs (voorheen Welstandsprijs) uit voor respectievelijk het beste bedrijfspand en de beste winkelpui in Breda. Het nieuwe kantoorpand van Cook & Boon is een van de mededingers naar deze prijs. In het gebouw, ontworpen door Dedato Ontwerpers en Architecten, zijn 2 opvallende Rodeca gevels verwerkt.

Rodeca gevel Cook & Boon

De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Breda heeft een longlist samengesteld uit de beste plannen waarvoor in de afgelopen drie jaren (2015, 2016 en 2017) een omgevingsvergunning is aangevraagd plus projecten die zijn aangemeld via de website van BLASt.

De inzendingen zijn beoordeeld door een onafhankelijke jury bestaande uit Hans Lensvelt, designondernemer, Xander Vermeulen Windsant, architect-eigenaar van XVW architectuur en voorzitter van het Bosch Architectuur Initiatief, en Gert-Jan Wisse, landschapsarchitect bij Bureau B+B.

Rodeca gevel Cook & Boon

Op de getoonde foto’s een mooi overzicht van het kantoorpand. Er is gebruik gemaakt van een Rodeca PC 2550-10 systeem met 444010 kaderprofielen en 2899 ankerprofielen. De panelen zijn in de kleur Atlantic groen. Ook is in het Cook en Boon project een mooi voorbeeld van een Rodeca deur te zien.

Rodeca gevel Cook & Boon

Wij van Rodeca wensen Dedato Ontwerpers en Architecten veel succes op 10 April en hopen natuurlijk van harte dat zij de BLASt-prijs mee naar huis mogen nemen.

 

Rodeca gevel Cook & Boon

Voor meer foto’s van dit genomineerde project, neem ook eens een kijkje op de website van de industriebouwers Willy Naessens.

 

 

Deel deze pagina