Feestelijke opening Gymzalen Rijswijks Lyceum

Donderdag 26 oktober werd de nieuwe gymzaal van het Rijswijks Lyceum geopend. De feestelijkheden werden ingeleid door wereld kampioen kickboksen Ibrahun el Boustati, rector Jeroen Bos en Rijswijks wethouder Nicole Dierdorp. Samen sloegen ze met bokshandschoen gelijktijdig door een papieren wand heen.

De gymzaal is een project waar Rodeca erg trots op is. Beide zalen hebben een wand welke voorzien is van onze transparante bouwelementen. Zeer in het oog springend zijn de sportende figuren waarmee de panelen bedrukt zijn. Deze geven de gymzalen een uniek karakter.

“Bij eigentijds onderwijs hoort goede huisvesting, ook voor het bewegingsonderwijs”, sprak wethouder Nicole Dierdorp. ‘In ben trots op deze school. Een hele mooie school met twee prachtige gymzalen. Ik hoop dat duizenden kinderen de komende jaren hier veel plezier zullen beleven.” Na de officiële opening gaven leerlingen nog verschillende demonstraties.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Rodeca panelen met bestickering? Neem dan vrijblijvend contact op met Rodeca Systems op 0172 41 67 47.

 

Deel deze pagina