Nieuwe matkleurige panelen in het distributiecentrum van Rensa

Binnenkort starten we met de montage van onze transparante bouwelementen in het nieuwe distributiecentrum van de Rensa Family in Doetinchem. Wat het project voor ons zo bijzonder maakt is dat de gebruikte panelen in de nieuwe matuitvoering zijn. Sterker nog Rensa maakt gebruik van 5 verschillende tinten.

De naam Rensa staat voor Rijwielen, Elektra, Naaimachines, Sanitair en Aanverwante artikelen maar is tegenwoordig vooral gespecialiseerd als groothandel op het gebied van verwarming en ventilatieproducten. Doordat de komende jaren miljoenen huishoudens van het gas af gaan, is er bij het bedrijf behoefte ontstaan aan extra ruimte voor opslag. Het nieuwe distributie centrum zal 16.000 m2 groot zijn.

Bijzonder is dat het DC op een duurzame wijze gerealiseerd zal worden. Dat betekent geen gasaansluitingen, zonnepanelen op het dak, gebruik van warmtepompen, vloerverwarming en ledverlichting. Rodeca is trots dat het haar transparante bouwelementen mag leveren voor de gevel van het gebouw. Wat het extra bijzonder maakt is dat er gekozen is voor onze nieuwe kleurlijn met mattinten in 5 kleuren die zitten tussen zwart, grijs en wit.

Het nieuwe distributiecentrum zal zijn deuren openen aan het einde van dit jaar.

Deel deze pagina