Over Rodeca

Rodeca Systems bv is de specialist op het gebied van transparante bouwelementen. Onze polycarbonaat kanaalplaten zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor shedkappen, gevelbouw, binnenwanden, deuren, overkappingen en luifels. Als toevoeging aan ons assortiment voeren wij ook de profielen om onze producten te bevestigen.

Wij kunnen een rol spelen in het complete bouwproces. Van ontwerp, tekenwerk, aanleveren van het materiaal tot en met montage. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van projecten waaraan we de afgelopen jaren, met veel trots, gewerkt hebben.

Rodeca Systems bv werkt zeer intensief samen met Rodeca Gmbh, het Duitse moederbedrijf. Daarnaast zijn er ook vestigingen van het bedrijf in België, Italië en Groot Brittannië. De Nederlandse tak importeert de polycarbonaat elementen vanuit Duitsland sinds 1984.

De voordelen van de Rodeca lichtbouwelementen ten opzichte van gangbare industriële beglazingssystemen zijn talloos. Denk daarbij onder andere aan een optimale thermische isolatie, het lage gewicht en de relatief lage prijs van het product. De Rodeca lichtbouwelementen worden daarnaast duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd.

De lichtbouwelementen van Rodeca hebben sinds de jaren 80 van de vorige eeuw een ware revolutie ondergaan. Het doorontwikkelen heeft ervoor gezorgd dat ons product tegenwoordig compleet weerbestendig is en niet verkleurt. Daarnaast kan Rodeca haar producten in alle mogelijke kleuren aanleveren en zijn er volop mogelijkheden voor belettering en belichting van de panelen.

Deel deze pagina