Voorthuizen – Sporthal de Voorde

In 2007 leverde Rodeca haar transparante bouwelementen aan de sporthal de Voorde in Voorthuizen. Het complex herbergt diverse voorzieningen zoals ontmoetingsruimtes, kantine met keuken en diverse massageruimten. In de gevel van het pand, ontworpen door Koppert Koenes Architecten uit IJsselstein, zit voor een totaal van 214m2 aan PC2540-6 opaal panelen verwerkt. De kleur van de panelen is gemodificeerd.

Door het gebruik van de Rodeca panelen is er in de sporthal grote winst geboekt op het gebied van daglicht. Hierdoor beleeft men niet alleen in de sporthal het daglicht, maar presenteert het gebouw zich in de avonduren door de bomen heen naar zijn omgeving.

  • Voorthuizen Sporthal de Voorde sporttoepassingen belettering

Locatie

Jan de Jagerweg 50, Voorthuizen

Bouwjaar

2007

Architect

Koppert en Koenis Architecten, IJsselstijn

Toepassingen

Gevelbekleding
Gevelscheiding

Elementen

PC 2540-6

Profielen

Serie 4440

Speciaal

Gemodificeerde kleur panelen

Omvang

215 m2

Deel deze pagina

MENU