Vacature Technisch tekenaar / werkvoorbereider

Technisch tekenaar/werkvoorbereider

Deeltijd, Bepaalde Tijd

Laat Licht Leven is ons motto. Rodeca Systems vertegenwoordigt vanuit Alphen aan den Rijn de producten van het Duitse Rodeca GmbH voor de Benelux.

Rodeca Lichtbouwelementen worden projectmatig en conform de wensen van de klant geproduceerd. Rodeca Systems begeleidt ontwerpers, opdrachtgevers en architecten in het ontwerpproces zodat daglicht als een meerwaarde ervaren wordt. Bovendien verzorgt Rodeca Systems de applicatie van zijn producten.

 

In deze functie ondersteun je de projectleiders door de technische vertaalslag tussen verkoop en uitvoering te verwerken in AutoCad tekeningen.

·         Vervaardigen van AutoCad tekeningen voor inkoop en montage

·         Vervaardigen productietekeningen ten behoeve van productie onderdelen

·         Vervaardigen As Built tekeningen, na afloop van het project

·         Opstellen en verwerken stuklijsten

·         Analyseren van calculatietekeningen ter ondersteuning van de verkoopafdeling

·         Klantcontact

Wat wij vragen 

Je beschikt als over een afgeronde MBO opleiding in de richting van Bouwkunde. Affiniteit met bouw of aannemerij is een must. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, neemt je verantwoordelijkheden, denkt oplossingsgericht, en kan met de nieuwste versie van AutoCad overweg. Goede kennis van de Nederlandse taal is een vereiste.

Wat wij bieden

·         Een dienstverband van 24-32 uur per week;

·         Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden;

·         Gezamenlijke lunch;

·         Een dynamisch team met 10-15 medewerkers.

Interesse? 

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je onze organisatie en je mogelijk toekomstige medewerkers op korte termijn leren kennen, stuur dan je CV en motivatie naar administratie@rodeca.nl t.a.v. Michel Bodmann en wie weet nodigen we jou uit voor een gesprek!

 

Deel deze pagina

MENU