Rodeca zoekt tapers!

Rodeca-Kleur-en-EffectenRodeca Systems is dringend op zoek naar ‘TAPERS’

Ben jij tussen de 16 en 21 jaar? Is de maand altijd langer dan je zakgeld, studiebeurs of toelage? En heb je wekelijks een aantal uren over om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt er van je gevraagd?
Rodeca polycarbonaat panelen voorzien van een zelfklevende film op beide, kopse zijdes.

Is het zwaar werk?
Nee. De panelen zijn licht van gewicht en maximaal 4 meter lang.

Is het leuk werk?
Ligt eraan; het is wellicht niet heel uitdagend maar je kan het op een tijdstip doen wat jou het best uitkomt, eventueel ook ’s avonds of in het weekend. Je werkt in een droge, verwarmde, prettig verlichte werkplaats en je kan je eigen muziek of Podcast opzetten. Verder hebben we een kantine waar je voor jezelf tosti’s kunt maken en er is echt lekkere koffie.

Verdient het goed?
Jazeker kan je er goed mee verdienen. Je wordt per strekkende meter betaald. Met een beetje doorwerken (waarbij het echt niet zo is dat het zweet je over de rug gutst….:) kan je makkelijk het veelvoud verdienen van een normaal gangbaar uurloon.

Is het verantwoordelijk werk?
Hoewel de taak niet ingewikkeld is verwachten we wel dat deze met enige precisie wordt uitgevoerd. Uiteindelijk worden de panelen toegepast in onze Rodeca gevels en levert de kwaliteit van het tapewerk een belangrijke bijdrage in het uiteindelijke resultaat!

Spreek dit je aan en lijkt het je wel wat om een Rodeca taper te worden?

Bel met William Boxman of Alex Haider bij Rodeca Systems (tel. 0172 416747) of stuur een mail naar boxman@rodeca.nl of haider@rodeca.nl

Deel deze pagina